dimarts, 20 de maig del 2008

VALORACIÓ PERSONAL (CRIS)

Valoro molt positivament aquesta assignatura i les activitats que hem dut a terme ja que ens han permès conèixer les noves tecnologies i sobretot poder aplicar-les a l'aula. Personalment no sabia què era un bloc ni perquè servia, ara penso que pot ser una eina molt important per a realitzar la nostra tasca com a docents.

Dono importància també als programes que hem conegut a través d'aquesta assignatura com són el Kid Pix i el Movie Maker, esmentar també tots els portals educatius que hem visitat i el munt de pàgines webs que existeixen per tal que els infants puguin aprendre d'una manera diferent alhora que s'ho passen d'allò més bé fent activitats que no són habituals a l'aula. Sobretot aquests programes fan que l'aprenentatge per a l'infant sigui més atractiu.

L'elaboració de totes les activitats han comportat fer un treball en equip important, distribuir la feina, domini dels programes, entre d'altres. Crec que com a grup ens hem avingut molt bé i hem realitzat les activitats el millor possible.

Per últim comentar que l'ús d'internet és molt important a nivell educatiu, hem d'assegurar-nos que els alumnes tinguin un domini de les noves tecnologies i que gaudeixin treballant amb elles. És una eina que ofereix moltíssimes possibilitats tant per pares i mares, mestres i pels propis infants.