dilluns, 19 de maig del 2008

PORTAL EDUCATIU LES 3 BESSONES

A continuació us presento una pàgina web molt interessant per a tots/es els nens i nenes d'educació infantil i primària, pares i mares, tutors i tutores que vulguin navegar per aquest portal educatiu i conèixer tot el que ens ofereix.
És un espai molt útil en el qual hi trobem diversos apartats i cadascun amb una finalitat diferent:

PARLEM-NE: un espai per a l'abast de tothom on es pot opinar sobre temes diversos, tothom pot dir la seva, conèixer diverses opinions.. També hi trobem un suro on tothom pot penjar noves propostes, materials..
QUI VOL JUGAR A..: aquest és l'apartat que he trobat més interessant per treballar amb els alumnes. En ell hi trobem un munt de propostes didàctiques, activitats diverses, jocs educactius, com decorar l'ordinador, karaoke de LES TRES BESSONES, pinta i retalla, etc.
També cal dir que aquest és l'apartat que té un ús més educatiu i que faria servir a la meva aula.
EL RACÓ DEL MESTRE: és un espai dins la web de Les 3 Bessones on possen a l'abast dels docents material d'ús didàctic, material que ens pot servir per treballar a les nostres aules. Les propostes estan pensades com a complement del treball en les diverses àrees curriculars i com a reforç de les tutories. El material es presenta com a unitats didàctiques multimèdia.
LA BRUIXA EXPRESS: és el blob de la bruixa aburrida.
AGENDA D'ACTIVITATS I WEBS AMIGUES: activitats actuals, activitats realitzades i webs amigues com LA PETITA MALLA, CAVALL FORT, EL CLUB SUPER 3, PALLASOS SENSE FRONTERES, entre d'altres.
ALLÒ QUE VOLIES SABER SOBRE LES BESSONES:àlbum, sinopsis dels diferents capítols de Les Tres Bessones..
LA BOTIGA VIRTUAL.
Espero que us agradi i que hi trobeu allò que necessiteu.

www.lestresbessones.com